Hiv

Dobrý den, už jsem se zde ptala ale nedostala jsem uspokojivou odpověd. Pochopila jsem tedy, že se můžu nakazit od muže (dejme tomu tedy s HIV), když mu budu dělat orál, třeba i chvilku, že stačí malá kapička do pusy a můžu se infikovat? To je tedy velmi rizikové ani se mi tomu nechce věřit. A potom taky když (dejme tomu nemocný muž) bude dělat orál mně - tak tím mě také nakazí? Je toto možné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tanjo. Jakýkoli sexuální kontakt včetně orálního sexu je velmi rizikový. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: