Hiv a antibiotika

Mohou byt priznaky primoinfekce HIV potlaceny antibiotiky, pokud jsou v dobe primoinfekce uzivany? Meni nejak pritomnost tohoto viru v tele hodnoty CRP? A neni prilis brzy, nechat se testovat po 6,5 tydnech od rizika nakazy? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Rozhodně jo to brzy test je spolehlivý 3 měsíce od rizikového styku,když už jsou vytvořeny protilátky, CRP v tomto případě nemá diagnostický význam. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: