Hiv a fyzická námaha

Omlouvam se že tu ted tak píšu dotazy. Ješte byc hse chtel zeptat zda li pokud ma ci nemam HIV a cekam na testy po 3 mesicich mužu normalně sporotovat ,vysilovat se atd zda je lepší ted zustat v klidu a nic nedelat aby to nemělo horší vliv na vysledky co se tyče obranyschopnosti.Děkuji

Odpověď odborníka:

Výrazně se omezovat nemusíte.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: