Hiv či jiné pohlavní nemoci?

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk, nicméně jsem slečnu stimuloval v pochvě prstem, který jsem si poranil den předem. Ranka byla asi 3mm x 3mm veliká v této době téměř překrytá strupem. Bohužel po sexu jsem zjistil, že přes strup lehce rosí krev. Ihned jsem omyl vodou a otřel kosmetickým kapesníkem. Asi 30 min později jsem desinfikoval. Při sexu došlo i na líbání. 5 dní poté mám příznaky chřipky, mírná teplota 37,2 - 4. Rýma a zvětšené krční uzliny + častější potřebu chození na velkou. Prosím o radu, jestli by se mohlo jednat o nějakou pohlavní nemoc. Prst se hojí nyní bez problému. Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Pohlavní nemoc je velmi nepravděpodobná v případě pochybností testy na HIV provádí hygienická stanice, na ostatní pohlavní nemoci kožní oddělení,ale jak jsem psal není to příliš pravděpodobné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní plazma: darovat, či nedarovat?
Články: Krevní plazma: darovat, či nedarovat?
Snili jste o tom, že se...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
Články: I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
V rámci léčby některých...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: