Hiv infekcia

Dobrý deň, zaujímalo by ma či sa HIV infekcia môže prejaviť 10 mesiacov po rizikovom chovaní zvacšením uzlin?? Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení uzlin je velmi nespecifický příznak, nelze jej spojovat s jendou konkrétní diagnosou. Bez řádného vyšetření Vám teoretické úvahy nepomohou.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: