Hiv, jit na test?

Dobrý den, mám dotaz. Už je to asi rok a půl co jsem měl nechráněný pohlavní styk s holkou, o které toho moc nevim. Byl to můj první pohlavní styk a také velmi krátký. Vím, že měla více partnerů. Do dnešní doby jsem neměl žádné zdravotní potíže. Hodně sportuju a celkově jsem velmi zdravý. Je možné, že jsem nakažený? Mám jít na test HIV?

Odpověď odborníka:

Pokud chcete mít opravdu jistotu, test na HIV si nechte udělat. I když je člověk "zdravý" a bez obtíží, může být virem HIV nakažen. Testy se provádějí na hygienických stanicích nebo na infekčních odděleních.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: