Hiv nebo angína ?

Dobrý den, měl jsem těsně před začátkem nového roku sex s prostitutkou, dva dny poté jsem oněmocněl a byla mi diganostikována povlaková angína, dostal jsem Ospen a angína se vyléčila, ale stále mám bílý jazyk, občas bolest hlavy, nesoustředěnost a občasně problémy se stolicí a kašel (vykašlávám minimálně) většinou dokážu vykašlávat přes noc, ale přes den skoro nic. Může to být příznak HIV ? Jiné problémy nemám.

Odpověď odborníka:

Jako typické projevy HIV infekce mi vaše obtíže nepřipadají, ale pokud šlo o sex nechráněný, určitě doporučuji kompletní odběry na pohlavní choroby. Domnívám se, že vaše obtíže spíše budou souviset s proběhlou "anginou".

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: