Hiv nebo něco...

Dobrý den, je to tři týdny po rizikovém orálním sexu, kde jsem byl aktivní já - asi tak 2 minuty + sexu s kondomem asi tak 5 minut, mám již 5 dní průjem, ne takový, že bych seděl neustále na záchodě, ale když jdu na záchod mám ho, do toho mě po jídle bolí břicho. Může to být nějaký příznak, nic jiného mi není.

Odpověď odborníka:

Příznaky které popisujete k obrazu HIV infekce nepatří, navštivte praktického lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: