Hiv nebo něco jiné ??

Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s dívkou za peníze ... (říkala že to není prostitutka) bez kondomu a udělal jsem se do vaginy. po 14 dnech jsem byl na odběrech a stěru z penisu a našli mi stafylokoka nebo streptokoka ted nevím ale že to nemusí byt z toho. 18 října to budou 3 měsíce před 14 dny jsem byl nemocný chytil jsem to od kolegy, rýma, kašel slabost velké bolení v krku, dělal jsem si bylinkové čaje s citronem a zázvorem, po 9 dnech bylo vše ok, od včerejška mě zase trošku pobolívá v puse a citím se moc unavený, a ta únava je už tak 2 měsíce ... jsem takový slabý, vyčerpaný, myslíte si že by to mohl být HIV ? vím že primoifnfekci jsem neměl .. žadné horečky atd .... ale jestli už tohle není nahodu HIV ? citím se moc slabý a vyčerpaný ...za 14 dní jdu na testy znovu a docela dost se bojím ... ješte mi našli pozitivní revmatický faktor.. prej docela vysoký ... tak jestli to nedělá nahodu tohle ? A ještě mě palí poslední dobou oči ... aniž bych je měl nějak hodně červené, přemýšlel jsem nad kapavkou ... prej takova existuje. Prosím o co nejrychlejší odpověd. Děkuji moc Odpověď odborníka: dobrý den, Váš styk byl velmi rizikový a v dnešní době dost nepochopitelný- bez prezervativu ? , pokud máte potíže ,musíte k dermatovenerologovi na podrobné vyšetření, jiná možnost není. S pozdravem Takhle mi došla odpověd ... Myslíte že by to mohlo být HIV ?? samozřejmě na testy jdu jsem ale objednaný až na 6.11 a nervově se cítím dost špatně ... Prosím za rychlou odpověd , Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžou to být i nervy, bez testů nelze nic říci určitě, určitě zopakovat a provést test HIV, kapavky apod.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: