Hiv - primoinfekce ?

Dobrý den, vím je toho na internetu spousty a i já sám se už spousty dotazu položil ale musím se stále ptát. 30. ledna jsem měl nechraneny pohlavní styk s prostitutkou po 4 týdnech jsem byl na výtěrech z močové trubice a krevních testech HIV a syfilis našli mi zlatého stafylokoka. pak jsem byl na testech 19 března 7 týdnu po styku a vše ok dá se na testy spolehnout ? prej je to na95% uspešné, praktický lékař mi bral taky krev vše mam ok jen našli v krvy pozitivitu na chlamidie, pani doktorka mi rekla ze se nemusim obávat že se nejedna o pohlavní chorobu chlamidii ale o chlamidie která se prenasi kapénkou ... ted 2 dubna jsem dostal asi chřipku nebo mohla by to být primoinfekce ??? po 8 týdnech?? bolí mě hlava potim se , boli me v krku, bilý jazyk, teplotu ani horečku zatím nemam. snad je to jen chripka mám se obávat nejhoršího, ? vždycky když na to myslím je mi špatně z toho. díky za rychlou odpověd.

Odpověď odborníka:

O HIV se s největší pravděpodobností jednat nebude máte li stále pochybnosti jen možno provést test na hygienické stanici,ale výsledky jsou spolehlivé až po 3 měsících od rizikového styku.Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: