Hiv příznaky

Dobrý den, nikdy jsem neměla angínu a teď po dvou měsících nechráněného styku ji mám..Jaká je pravděpodobnost, že by se jednalo o příznak HIV? je možné i po dvou měsících mít příznaky? horečky, nebo jiné příznaky nemám.. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že nejde o projev žádné pohlavní nemoci. Pokud jste měla rizikový styk, pak by ale bylo vhodné testy provést.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: