Hiv prosim o pomoc

Moc me to mrzi zase na me jde uzkost a panika vzdycky kdyz na to myslim a ted je to eješte horsi. Chtel bych se zeptat v pulce cervence jsem mel nechraneny pohlavni styk asi byla nahazena byla to fetacka nejspíš , do 48 hodin mi byli podany lekny proti viru HIV bral jsem je cca mesic po dobrani mi udelali testy a rekli ze to nemam ale ze mam prijit za 3 mesice znovu, pred 14 dny me zacalo bolet v krku , unava kašel lecil jsem to ovocem a stoptusinem a kapkami proti kasly zadne antibiotika, pred 5 dny jsem sel k doktorovi a rekl ze me boli v krku a kašlu napsal mi antibiotika bohužel kašlaní mam porad je jako bych startoval auto brr brrrr hrrr g¨hrrr jako kdybch mel porad neco v krku, teplotu jsem meril elektricky teplomerem ten je na prd a teplotu jsem nemel boletni v krku nemam jen mam porad ten kašel, hlavne se to projevuje kdyz lezim na brichu na plicich, myslite ze mam HIV ?? jsem mic mlady nechci umrit reknete mi to narovïnu prosim. Dekuji

Odpověď odborníka:

Typicky se chřipkové příznaky objevují na konci inkubační doby viru, což je zhruba 2 týdny po nákaze. Nyní to pravděpodobně není příznak HIV infekce. Řešte to na infekčním

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: