Hiv škrábání v krku

Dobrý den, po 14 dnech po pohlavním styku s kondomem se slečnou na privátu mě začalo škrábat v krku a trvá to už přes měsíc. Myslíte si, že by to mohl být příznak HIV? k jinemu telesnému kontaktu nedošlo jen 10 minut sexu s kondomem. Dneska jsem si zasel na testy a vysledky budou az za 6 dní. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně o HIV infekci nepůjde, tam je delší inkubační doby.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: