Hiv testy

Dobrý den, mám dotaz ohledne viru hiv, měsíc a pul po rizikovém pohl.styku jsem byla na testech a byli negativní. Mužu je považovat za pravdivé? Již 3 týdny (začalo to měsíc po styku) mám bolesti v hrdle, hleny a jakokdyby 4 větší vyrážky uplne vzadu. Může to být obyčejné zapálené hrdlo nebo je to způsobené virem hiv? Na testy jsem šla dřív, jelikož jsem se dočetla, že v době akutní infekce se už virus dá prokázat. Je to pravda? Prosím Vás, poraďte mi. Velice ďekuji. S pozdravem soňa.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Soňo, o infekci virem HIV nemusí jít, doporučuji ale testy v budoucnu (např. za měsíc) ještě zopakovat. Příznaky, které popisujete, zdaleka nejsou normální. Zajděte na vyšetření ke gynekologovi nebo k dermatovenerologovi, nejspíše jde o některou z pohlavně přenosných infekcí. Více si můžete přečíst zde: http://www.ulekare.cz/clanek?id=8e296a6e78ecda34c3c9a468f0f47534&search=pohlavn%C4%9B+p%C5%99enosn%C3%A9+nemoci&from=0 .

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: