Hiv testy

Dobrý den, 1.otázka: ráno 15.12.2010 jsem byla na hiv testech a na testu syfilisu. Oba díky bohu dopadly negativně. Den před odběrem (večer 14.12.2010) jsem se onanovala a 13.12.2010 taky večer jsem vypila dvě štamprle alkoholu. Mohlo to nějak ovlivnit výsledky testů? myslím tím jestli alkohol a masturbace mohla zakrýt pozitivitu hiv a syfilisu nebo ne. 2. otázka: 3.8.2010 jsem měla ústní (orální) sex s kamionistou. Do pusy se mi neudělal.Jen jsem cítila v puse to jak ho to vzrušuje (jeho výměšky).Jakmile jsem tyto jeho výměšky v puse ucítila, jeho penis jsem si z úst vyndala a dál už s ničím nepokračovala. Po 4 měsících (15.12.2010) jsem byla na HIV testech. Jak už jsem psala dopadly negativně. Zajímá mě kdyby byl kamionista hiv pozitivní a já se od něho nakazila ústně(orálně) přes jeho výměšky, tak jestli by se mi hiv pozitivita ukázala v krvi po 4 měsících nebo by to mohlo mít pomalejší průběh a ukázala by se mi v krvi za delší dobu třeba za 6 měsíců i déle.Slyšela jsem že kdybych měla pohlavní styk s hiv pozitivním , tak by se mi hiv pozitivita po 4 měsících v krvi ukázala.Ale u ústního tím,že jsem cítila vpuse jeho výměšky jen na chvíli, tak to může mít mírnější průběh a v krvi se mi hiv pozitivita může objevit za delší dobu.Za jak dlouhou dobu v mém případě se mám nechat znovu otestovat na HIV?Prosím poraďte.Předem Vám děkuju za odpověď.Odpověď mi prosím pošlete na můj e-mail Xpussycat@seznam.cz

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pozitivita se onanováním ani čímkoli jiným neovlivní. Podle stavu imunity může být průběh vyvtváření protilátek různý, proto bych si, být vámi, nechala udělat testy ještě jednou po 6měsících. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: