Hiv ve slinách

Dobrý den, pokud by byl muž HIV pozitivní, je možné, aby nakazil ženu tím, že si vícekrát nasliní prst a poté bude dráždit pohlavní orgány ženy včetně "zasunutí" prstu "dovnitř"? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Sliny HIV pozitivního sice mohou obsahovat HIV virus, ale ve velmi malém množství. Navíc jsou ve slinách obsaženy látky, které virus ničí. Přenos HIV viru touto cestou nebyl nikdy prokázán.Jiná by byla ovšem situace ,když by bylo v dutině ústní drobné poranění Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: