Hiv vyrážka

Před třemi měsíci jsem měl nechráněný sex a po měsíci se mi udělala na zádech vyrážka.Ta žena mi řekla že je zdravá,ale nějak mi to vrtá v hlavě.Muže byt vyrážka na fotce příznakem HIV? Popsal bych to jako světlé fleky které jsou poměrně suché a jsou na nich malé červené pupínky.Po umytí fleky zrudnou.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Z technicky špatné dvojrozměrné fotografie s malým rozlišením není možno stanovit diagnozu ale na HIV to nevypadá navštivte kožní oddělení tam nepotřebujete doporučení praktika. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Články: Střevních zánětů stále přibývá. Proč?
Hledáním příčin rostoucího...
Měření plicní vitální kapacity
Články: Měření plicní vitální kapacity
Měření plicní vitální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: