Hiv zameneno se zanetem ledvin

V rijnu a listopadu 2013 jsem mela s nekolika lidmi rizikovy sex. Na konci listopadu jsem pocitila na par dni knedlik v krku, bolela me kolena a hlava a udelal se mi maly tvrdy vridek u posevniho vchodu (mozna jen po holeni). Zacal se mi na par dni i vice tvorit zubni povlak na vnitrni strane hornich zubu. Pote vse zmizelo a zacalo mi paleni, rezani a bolest pri moceni, take pocit na moceni a bolest v podbrisku. Trpim na zanety ledvin, ale k doktorovi jsem nesla a jeste jsem s tim chodila plavat. Po par dnech jsem z minuty na minutu dostala horecku pres 38 stupnu, zimnici, klepavku, nocni poceni, bolest hlavy, kloubu, pocit na zvraceni a mirnou bolest v levem boku. Avsak problemy pri moceni nahle zmizely. Crp jsem mela zvysene a dostala jsem atb na zanet ledvin. Horecka neustoupila, jen mirne a crp se zvysilo, tak jsem musela do nemocnice (kde jsem jiz s ledvinami byla v kvetnu 2013). Tam mi udelali sono ledvin az po dvou dnech a vse bylo v poradku. Stav se mi zlepsoval, crp klesalo, lymfaticke uzliny na krku male, bez otoku koncetin, tlak nizky, ale stale me bolela hlava a to lekari neumeli vysvetlit. Pry jsem i mela dle doktora otekle hrdlo. Po 5 dnech, kdy me pustili, jsem jiz byla v poradku. Po navratu domu mi kamarad, se kterym jsem spala v listopadu, psal, ze ma nejake rude ruce a uz od rijna (kdy jsme se jeste neznali) pokaslava a ze diagnozu od lekare ma zanet nosohltanu. Po 6ti tydnech od naseho sexu byl na testech a zadnou pohlavni chorobu nemel. V prosinci take jeste nastydli dalsi 2 muzi, se kterymi jsem v rijnu a listopadu spala. Myslite, ze mohl byt zanet ledvin zamenen s priznaky HIV? Na testy urcite pujdu, jen by me zajimal Vas nazor.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že vaše obtíže nebudou HIV původu, ale vzhledem k vašemu rizikovému chování bych doporučovala kompletní venerologické testy , nejen HIV, ale i hepatitidy, syfilis a chlamydie.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku je nejčastějším...
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Neobvyklé způsoby odvykání kouření: fantazii se meze nekladou
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Unavený zrak z monitoru? Šest tipů, jak očím ulevit
Články: Unavený zrak z monitoru? Šest tipů, jak očím ulevit
Počítač se stal nezbytnou...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Jak předejít unaveným očím z počítače – 2. část
Články: Jak předejít unaveným očím z počítače – 2. část
Problémy s unavenýma očima...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x