Hladina estrogenu

Dobrý den, prosím Vás, chtěla bych se zeptat ... Nedávno jsem prodělala anorexii - byla 10 měsíců v podváze, a u toho jsem brala nízkohormonální antikoncepci Sunya. Přibrala jsem ale pořád se necítím dobře.. němůže to být poklesem estrogenů? Způsobené tou podváhou? Nebo když užívám HA, tak mi estrogeny klesnout nemohou ani když tělo nebylo schopno je tvořit? A pomohly by vysazení a nechat tělo ať se samo dá z těchto výkyvů dopořádku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antikoncepce obsahuje estrogeny takže pokud jste ji užívala byl estrogenů v organizmu dostatek takže vaše obtíže nebudou způsobeny nedostatkem tohoto hormonu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: