Hladina hcg

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli je ještě pět měsíců po porodu přítomen v moči HCG hormon a jestli by tím pádem mohl být těhotenský test pozitivní.Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud máte pět měsíců po porodu vyšší hCG, pravděpodobně jste těhotná. Navštivte gynekologa k provedení ultrazvuku.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: