Hladina hcg 17 dní po styku, mám věřit výsledku, nebo se bude ještě měnit?

Dobrý den, paní doktorko. Beru antikoncepci, ale zapomněla měla jsem si vzít jednu tabletku, proto jsem si dnes nechala udělat test hcg z krve, který byl prý negativní. Od pohlavního styku uplynulo 17 dní. Můžu tomu tedy věřit nebo je ještě brzo a mám se bát, že se ta hladina může ještě zvednout?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na výsledek se můžete spolehnout, těhotná nejste.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: