Hlasitá hudba v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nějak nevadí plodu v 7 měs. hlučná hudba - koncerty, festivaly apod. Děkuji. Jaroslava

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jaroslavo! Názory se liší, ale ve většině kultur je těhotným ženám doporučován klid. Doporučil bych se koncertů zříci ve prospěch klidného a ne tak hlasitého domácího poslechu. Pokud koncert, pak rozhodně raději klasická hudba (ať už komorní nebo filharmonická) nežli elektronická či akustická (jako rock, metal, pop apod) - pro neporovnatelnou hudební harmonii. Obecně je lépe rozvíjející se mozek nezahlcovat tak intenzivními podněty.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: