Hlava

Dobrý den, již dva mesíce me pobolívá hlava nebo kdyz me neboli tak v ní cítím tlak. Byl jsem na CT hlavy a na rentgenu krcni patere. CT nic neobjevilo a rentgen objevil mirnou skoliosu a kyfosu patere bez stlaceni obratlu, takze v poradku. Nyni chodim na rehabilitace a zasadni zmenu necitim. Nevite kam bych se mohl obratit dal? Neni ten tlak spojeny s vysokym cholesterolem? Pred dvemi lety jsem ho mel 5,5. Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Michale. Příčin bolestí hlavy může být celá spousta a primárně by měl stav hodnotit a postup vyšetření koordinovat Váš praktický lékař, vhodnost jakýchkoliv dalších vyšetření tedy doporučuji konsultovat s ním. S dysfunkcí v oblasti krční páteře problém souviset může (efekt rehabilitace se může projevit až s odstupem). Se samotným lehkým zvýšením celkového cholesterolu potíže zcela jistě nesouvisí.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: