Hlenové výtoky po i během šestinedělí

dobrý den,jsem 7týden po císařském řezu.nejprve jsem krvácela,ale ted už mám jen takový naoranžovělý nebo nahnědlý výtok plný hlenů.ke svému lékaři jdu bohužel až za 14dní,tak se chci ujistit,že to není nic vážného.objevuje se mi to více po cvicích z porodnice.děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, PEG! Myslím, že jde o běžný průběh hojení po porodu a operaci. Vystačíte si s kontrolou za dva týdny. Jjinak kontrola je plánována pro případ, že se nic mimořádného neděje. Pokud máte jakékoli obtíže, raději vyhledejte lékaře dříve.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Články: Na tzv. „zlomené“ srdce můžete opravdu zemřít
Vědci totiž došli k názoru...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
Když za nemocné klouby může lupénka
Články: Když za nemocné klouby může lupénka
V případě těchto dvou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: