Hleny

Dobrý den prosím vás měla bych na vás takový dotaz , jsem již od 2 let trpící na chronickou revmatoidní artitidou je to již asi 3 roky co trpím kašlem a jdou ven hleny , obvodního lékaře jsem změnila na popud toho že mi na kašel řekl nekašle jenom mrtvola to se mi nelíbilo po té mě můj revmatolog odeslal na plicní vyšetření tam mi dělaly test na astma a to se prokázalo , dostala jsem léky , žádný zázrak že by mi to bylo lepší více méně na chrchlání hlenů trpím stále nevím zda to patří k tomu zahlenění ale trpí aj mé oči že mám v nich bílí hlen , teď mě čeká bronchoskopie a mám docela strach co mě čeká , chtějí si odebrat vzorky s plic .

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevysvětlují-li provedená vyšetření a léčba příčinu kašle,pak se jako jedno z dalších vyšetření může bronchoskopie indikovat, prohlédnou se při ní průdušky a odeberou vzorky. Je to standardni vyšetření, nemusíte se ho bát.

MUDr. Zdeněk Skácel
MUDr. Zdeněk Skácel

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: PNEUMO - HOST s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: