Hlezno

Dobrý den pane doktore, ještě znovu se vracím ke svým dotazům ohledně bolestivého hlezna. Nevím, zda mi pan doktor doporučí vyšetření MR, navíc je MR od nás údajně daleko. Stačí i vyšetření ultrazvukem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vyšetření sonografické by bylo při provedeném a negativním rtg snímku užitečné a patrně dostačující.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x