Hlezno

Dobrý den pane doktore, reaguji ještě na Vaši včerejší odpověď. RTG mi dělali někdy v létě a byl negativní. Nyní mám jít znovu na magnety a nevím, zda to má smysl a zda nemám s dalším vyšetřením sertvat. Jak se správně léčí zánět, pokud tam opravdu je, jak ukázal ultrazvuk? Může tam být ještě něco jiného , co na ultrazvuku není viditelné? Děkuji velice.

Odpověď odborníka:

Aplikace magnetoterapie není na škodu. Větší počet aplikací při chronických potížích je na místě. Ortoped musí přesně bolest lokalizovat. Pokud se tak stane, bolest opravdu je ohraničená je možno aplikovat metodu ACP k entezopatickému místu, vpravení vlastní upravené krevní plasmy, kde velký počet krevních destiček má příznivý vliv na zhojení chronických zánětlivých změn. Metodu pojišťovna nehradí. Poradí přesněji váš ortoped.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: