Hlien v stolici

Pekny den mam mierne zazivacie tazkosti bolesti brucha ci zaludka nemam ale mal som taku castu plynatost a asi stiry krat za den stolica ako keby som sa nemohol uplne naraz vypotrebovat ak to tak mozem nazvat z na druhy den som pocitoval vlhky konecnik a kex som siel na wc tak len hlien svetlej ruzovej farby a mierne vetry, bolesti zaludka ci brucha nemam dietu nedrzim jem aj probiotila vo forme chlorely aj kustovnicu cinsku tzv,Goji neviem ci to zafarbenie ruzovej mierne oranzovej farby nemoze to byt i z uzivania goji? rano si davam ovsene vlocky varene v sojovom mlieku alebo spaldovu kasu chcem sa opytat ci pri tychto simptomoch by som mal navstivit lekara .

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Ano návštěva lékaře je nezbytná. Jedná se zřejmě o vředovou chorobu tlustého střeva v počátečním stadiu. Při správné léčbě a správné životosprávě není třeba mít obavy, komplikace bez léčby a životosprávy mohou být vážné. Lépe než k vašemu lékaři, zajděte na gastroenterologickou ambulanci. Toto sdělení může sloužit jako doporučení. Ohledně životosprávy můžete najít radu i u mě. Nejdůležitější ale vyšetření lékařem - gastroenterologem. Dr.Holečko holeckoj@seznam.cz

MUDr. Jiří Holečko
MUDr. Jiří Holečko

Specializace: Celostní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: