Hlíva ústřičná

Pěkný dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je vhodné užívat v těhotenství hlívu ústřičnou doplněnou sladidlem (xylitol a sukralóza). Jsem ve 22. týdnu těhotenství a v lékárně mi jí doporučili na obranyschopnost organizmu. Na letáčku ale o tom není nic psáno, tak bych se chtěla raději ujistit. Předem mockrát děkuji a přeji pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakýmkoli umělým sladidlům se v těhotenství raději vyhněte! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: