Hlíva ústřičná

Dobrý den pane Dokore, chtěla jsem se zeptat, mám oslabenou imunitu a beru na ní každý den tablety hlívy ústřičné. Můžu tyto léky brát dlohodobě nebo mám dělat přestváky v užívání. A myslíte si, že jsou dobré na oslabenou imunitu k užívání.Děkuji Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hlíva ústřičná obsahuje takzvaný beta-glukan a ten je používán ke stimulaci imunity, konkrétně skupiny bílých krvinek, tzv. makrofágů. V literatuře je udáváno, že nemá ani při dlouhodobém užívání nežádoucí účinky. Pokud chcete vědět, jak konkrétně je u vás je vhodný, bude nutné, abyste absolvovala imunologické vyšetření (laboratorní-odběr krve)a poradu s lékařem po obdržení výsledků.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: