Hluchota

Dobry den, zrazu som ohluchla na prave ucho, vybrala som vazoaktivne inf. 10dni, bezuspesne,bola som na MRI, vysledky prikladam, prosim o Vase stanovisko a upresnenie co znamenaju loziska a co si myslite o liecbe HBO. Som zufala. Za odpoved srdecne dakujem.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Dagmar, zmíněné výsledky nejsou k dispozici. Léčba v barokomoře může u některých pacientů na různě dlouhou dobu snížit intenzitu a frekvenci obtíží. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: