Hmotnost 3mesicniho kojence

dobry den, nasi male bude 20.12. 3mesice. vazi 4,7kg. narodila se cisarskym rezem (konec panevni) a vazila 2,4kg. je kojena, odpoledne a vecer obcas dostane dokrm cca 60ml. myslite si, ze vaha 4,7kg je v poradku? vsechna ostatni miminka jsou totiz mnohem vetsi. dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hmostnost Vaší dcery je zcela normální. Po porodu dětí ztrácí asi 15% své hmotnosti, poté přibírají cca 100-250g za týden. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: