Hnědý az krvavý výtok

Dobrý den,je mi 18let a už delší dobu trpim častými mykozami, záněty apod. Mám stálého přítele již 3 roky a má gynekolozka doporučila léčbu i partnera, a tak jsme také udělali,je to zhruba 2 měsíce zpět. Doktorka mi vždy na me problémy předepíše antibiotikove čípky,které následně většinou pomůžou.. Je to zhruba 4 dny zpět co jsem začala mít nahnedly výtok a poslední dva dny například při utírání má i čire červenou barvu a na 90% jsem přesvědčena ze je to krev. Výtok ma v sobě male hrudky a je to silné tak, ze to vytékání pociťuji při normálních cinnostech. Lehce zapáchá a na kraji me to svedi... Menstruace mi ma začít asi za 9dni,žádné léky ani změnu prášku jsem neměla. Mohl by jste mi poradit co to může byt a jestli to může mít nějaký vliv na budoucí otěhotnění ? Mám v plánu gynekolozku v následujících dnech navštívit.

Odpověď odborníka:

dobrý den kontrola na gynekologii je vhodná , jen prostá mykóza neudělá zapáchající výtok čili očekával bych ještě daklšího mikroba co zlobí .. krvácení je velmi pravděpodobně v souvislost se zánětem , odebral bych laboratorní kult vyšetření ( dle klinického nálezu asi i kultivace na chlamydie , ureaplasmata mykoplasmata) , a cíleně léčil dle výsledku . recidivují infekt vaginální je vždy spjen s nějakou chybkou v hygieně , ky pochva neudrží své přirozené kyselé prostředí- poradtě se se svým lékařem co dál změnit

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: