Hnědý flíček

Už ho mám tak 2-3 týdny ..vrátil se mi atopický ekzém ale tohle nesvedilo ani nic podobného mohla by jste mi poradit?

Odpověď odborníka:

Pak to bude jen drobná hyperpigmentace, pokud by se projev zhoršoval - tmavnul , nebo vznikaly další ložiska, navštivte dermatologa. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: