Hnedy výtok

Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť keďže moja lekárka ma voľno . Užívam antikoncepciu kôli napraveniu ciklu kôli štitnej žľaze a zníženého dna maternice . Predtým som užívala od 15.10.2014 karhleight ktorú som jedla s pravidelnými 7dnovími pauzami .Ciklus som mala presne posla nich . Teraz užívam Mistru od 9.12. 2015 pretože ma hrozne bolelo brucho s predošlej . Pre istotu my spravili odber PSR ale bol v poriadku .Túto užívam tak že po 2 blajstroch si necham zvedša 7 dňovú pauzu . Naposledy som mala menzes tak ako som mala mať ( od 2.3 . do 8.3 2016) . Potom som si nasadila 1 blajster mistry 9.3. 2016 a druhy som si nasadila 30.3 .2016 . lenže dostala som menzes od 6 do 12.4. od toho 12 mám hnedý výtok ktorý ešte neprestal nie je silný a 20.4. by som mala dostať normálne menzes . Chcem sa opýtať či je to v poriadku alebo ši mam vyhľadať iného ginekologa . Ďakujem

Odpověď odborníka:

Při kontinuálním užívání se může slabé zakrvácení vyskytnout, pokud by se to opakovalo byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: