Hnědý výtok

Dobrý den, je mi 23 let, menstruaci mám již opravdu dlouho. Pře dvěma lety jsem jí měla hodně nepravidelnou. Brala jsem prášky na srovnání, prý mi chyběl jakýsi hormon, který jí vyvolává. Možná to bylo i ze stresu, který jsem měla ve škole. Abych se dostala k problému, již 4 den mám hnědý výtok, někdy s trochou krve, takže to vypadalo, že menstruuji, dle mého kalendáře by tomu tak příští týden mělo být. Stalo se mi to už před dvěma měsíci, pak to bylo v pořádku. Zašla jsem i za doktorem a řekl mi, že se to někdy stává. Chtěla bych se zeptat jestli bych s tím měla zajít znovu za gynekologem a nebo je to normální "předzvěst" menstruace. Dočetla jsem se, že by to mohlo být i těhotenství, test jsem si tedy zatím nedělala ... tak snad nejsem. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se jedná o předmenstrauční špinění. Co se těhotenství týče, možnost tu samozřejmě existuje, doporučoval bych provést těhotenský test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Články: Alergie na ořechy: když potraviny škodí zdraví
Alergie na arašídy, lískové...
Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Články: Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Virová hepatitida či...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolí vás klouby? Na nic nečekejte a jděte k lékaři
Články: Bolí vás klouby? Na nic nečekejte a jděte k lékaři
Revmatoidní artritida je...
Nejlepší přípravek na klouby?
Články: Nejlepší přípravek na klouby?
Vánoce znovu klepají na...
Jóga a hraní na trubku mohou být rizikem pro naše oči
Články: Jóga a hraní na trubku mohou být rizikem pro naše oči
I když většina očních...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Vyšetření osteoporózy
Články: Vyšetření osteoporózy
Cílem vyšetřovacích metod u...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: