Hnědý výtok

Dobrý den, v poslední době se mi objevil hnědý výtok, mám týden před ukončením cyklu takže na to ještě není čač. Beru už dva roky antikoncepci Evru a ještě nic takového nestalo. Chybu v dávkování jsem určitě neudělala. Zajímá mě jestli jde o hormonální změnu nebo něco co by ovlivnilo spolehlivost náplasti, popř co to může znamenat. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Jednorázové zašpinění se může vyskytnout,ale když by se opakovalo uvažovat bych o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: