Hnědý výtok

Dobrý den, již čtvrtým dnem u sebe pozoruji hnědý výtok na kalhotkách. Nedávno jsem začala brát druhé plato antikoncepce YAZ a také jsem měla hnědý výtok, který mi skončil menstruací. Teď mám menstruaci dostat až za skoro dva týdny. Co by mohlo být příčinou mého hnědého výtoku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste začala užívat hormonální antikoncepci nedávno, vyčkejte cca 3 cykly. Tento problém se špiněním se objevuje v prvních cyklech užívání hormonální antikoncepce, po 3 cyklech by měl vymizet. Pokud by špinění neodeznělo ani po této době, byla by na zvážení výměna preparátu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Články: Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Podle lékařů neustálé...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
U popálenin druhého stupně...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Články: Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Kromě klasické medicíny...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x