Hnědý výtok

Dobrý den, před necelými dvěma týdny jsem začala brát HAK Lindynette 20. Cyklus proběhl normálně, navázal na něj silný tmavohnědý výtok (trvá již pátým dnem). Je potřeba vyšetření u gynekoložky, nebo se jedná o normální stav? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takové špinění bývá obvyklé během prvních cyklů užívání hormonální antikoncepce, proto se neznepokojujte. Gynekologa navštivte, pokud tento problém neodezní po 3 cyklech co budete antikoncepci pravidelně užívat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: