Hnědý výtok

Dobrý den, už asi čtvrtý den sleduji na spodním prádle dohněda zabarvený výtok. Je bez zápachu a ani ho nedoprovází žádné jiné nepohodlnosti. Je mi 16 let, menstruaci mám už od 13-cti. Antikoncepci neberu. Chtěla bych se zeptat, zda se jedná pouze o jakýsi přechodný jev či mám zajít radši ke gynekologovi.

Odpověď odborníka:

Bylo by v každém případě dobré zajít na vyšetření, vyloučit zda se nejedná o slabé krvácení, zhotovit mikrobní obraz poševní a kultivaci a podle toho zvolit další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: