Hnědý výtok

Dobrý den,prosím o radu.Před měsícem jsem byla na gynekologii s hnědým výtokem,stěry byly v pořádku dostala jsem globule Macmiror po kterém výtok zmizel.Nyní přesně po měsíci ve stejnou dobu po 10 prášku z nového platíčka opět hnědý výtok.Tuto Ha antikoncepci beru přes rok a doted žádné problémy o co by se tedy mohlo jednat??Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud je hnědé zbarvení způsobeno malou příměsí krve,dalo by se uvažovat o změně antikoncepce,pokud to není způsobeno špiněním,je nutná kontrola kultivace a mikrobního obrazu poševního. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x