Hnedy vytok

Dobrý den, poslední tři menstruace jsem měla slabší než mívám. Objevuje se u mě někdy i nahnedly výtok. Je to asi od doby mého posledního pohlavního styku, který proběhl cca před 2 měsíci a použili jsme kondom. Povolila mě někdy i v oblasti vajecniku a v zádech dole a podbrisku. Jinak menses chodí v termínu akorát jsou slabší, poslední mi trvaly 4 dny.Před týdnem jsem byla na krevních testech a vyšly 1,2 Hcg. Jsou krevní testy 100% spolehlive?O co by se tedy mohlo jednat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, krevní testy jsou spolehlivé, hodnota hCG je negativní. Slabší intenzita menses není problém. Pobolívání může mít více příčin, ať z oblasti gynekologie, urologie atd. Stejně tak výtok může mít různý původ. Z tohoto důvodu je třeba při těchto potížích zajít na vyšetření.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: