Hnědý výtok

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na hnědý výtok. Mám týden do menstruace a nikdy jsem tento problém neměla..nevím zda to s tím souvisí ale s přítelem jsem měli asi před tím týdnem než to začlo krásný sex, mě se večer po tom sexu zdál i krásný sen že jsem porodila krásnou holčičku a dopoledne druhý den už mi bylo nevolno..motání hlavy..na zvracení...další 2 dny poté to samý...pak po těch čtyřech dnech mi začal tento výtok...antikoncepci beru již 8 let..čím to může být?? přicházející menstruací?? ještě mi chybějí dobrat dva prášky..nemůžu být těhotná? nebo je to jiný problém??

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání je gravidita nepravděpodobná, pokud chcete mít jistotu udělejte si gravitest, zašpinění se při antikoncepci jednorázově může vyskytnout,ale zvracení a točení hlavy spíše vypadá na dietní chybu.pokud by obtíže přervávaly i po menses, zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: