Hnědý výtok před menses

Dobrý den, poslední asi 4 měsíce se u mě i 4-5 dní před menstruací dostaví hnědý výtok bez dalších příznaků. Cyklus se mi po porodu obnovil zhruba před 9 měsíci po více než roční pauze. Tyto problémy se objevily až po ukončení kojení před 3 měsíci. Plánujeme další dítě - může to zkomplikovat početí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takhle se nedá na otázku odpovědět, výtok nemusí znamenat nutně postižení plodnosti (ale i může), měla byste ale absolvovat podrobné vyšeření u gynekologa, zda jde o hormonální poruchu (která se často projevuje nepravidelnou menstruací nebo špiněním či výtoky hnědého zbarvené) nebo i projev infekce a to odliší jen on při vyšetření. proto by vás měl gynekolog vidět a zjistit příčinu tohoto problému,který ev. potom zaléčí, abyste mohla těhotnět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: