Hnis.angina, nasledně zjištěná infek.mononukleoza-omezení

Dobrý den. Mel bych k Vam nasledujici dotaz. Jsem mlady muz je me pres 24let, a jsem již druhym týden doma s ifekcni mononueklozou. Ze zacatku mela doktorka podezreni na druh anginy. Potil jsem se, byl jsem unaveny,bolelo me u srdce apod. Byl jsem na testech EKG, kde jsem mel nejaky nalez, na ECHO, ktere me dopadlo dobre. Nasledne z testu krve, kde jsem mel v nekterych hodnotach znatelne vyzsi vysledky byla objevena mononukleoza. Beru antibiotika Ospen 1500, homeopatika phosphorus 9ch a Flavobion Drzim dietu, beru leky. Libam se svou partnerkou od, ktere jsme to mohl chytit nebo ona ode mne. Na testy krve jsem ji poslal, zajima me vsak, zda jsem omezen s partnerkou v nejakych cinnostech. Myslim tim libani, oralni sex. Mam dietu na nekolik mesicu, vim ze nesmim alkohol. Ale dokazete me odhadnout, kdy budu moci pit alkohol. Oslava Silvestra se blizi a nechtel bych byt na suchu, stejne tak jsem zvykly 1x za mesic nebo 1x za mesice se vice napit alkoholu. Prosim Vas o vyjadreni. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste již přeléčen ATB, jež ale u mononukleosy nemají příliš valný význam, neboť je virového původu a pokud jste se doteď s partnerkou líbal, nevidím již důvod k ochranným opatřením. Co se alkoholu týče doporučovala bych minimálně půl roční abstinenci- ideálně minimálně do komplexní úpravy jaterních testů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: