Hnisava angina

Dobry den mam 4.den hnisavou anginu a beru antibiotika ospen 1500,muzu na ne pit alkohol?prede dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! Vřele Vám to nedoporučuji. Dost rychle Vám otrnulo, což?

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
COŽ? grrrrrrrrrrrr | Od: Jiřina | 8.7.2011 20:41
Na to jeho což? bych vzala vydličku a vrazila mu jí do zadku, co ví o tom v jaké je člověk situaci. Já mám angínu, ne hnisavou, ale i tak jsem v situaci kdy, mám dietu tzn. požitek z jídla je fuč, přestala jsem kouřit takže požitek z cigarety je fuč, rozvádím se takže totálně na prd psychika, navíc mám další věci co mi značně komplikují život a tak i přestože mám angínu mi vidina jedné skleničky vína je to nejpříjemější v poslední době. Kdo je že posuzuje komu otrnulo a komu ne. Tohle povýšené chování mě hrozně rozčiluje. Pane doktore proberte se a než odsoudíte ptejte se po důvodech.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: