Hodgkinova nemoc

Dobrý den, ráda bych věděla zda-li po vyléčení Hodgkinovi nemoci /PET CT čisté/, mohou některé uzliny zůstat zvětšené? Děkuji za odpovědˇ.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, možné to je. Zvětšení uzlin totiž nemusí nic znamenat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: