Hodne citlive bradavky

Dobry den, Pred rokem a pul jsem vysadila HA a menstruace mi potom moc nechodila. Po roku, na zaklade hormonalniho profilu a ultrazvuku mi muj gynekolog rekl, ze by to mohlo byt PCO (mirne zvyseny pomer hormonu) a predepsal mi Duphaston na 4 mesice. Menstruace s nim chodila jako hodinky po 28 dnech. 5ty mesic potom jsem uz nic nebrala a doufala, ze to uz pujde samo. Ted jsem 34.den po posledni duphaston-menstruaci a stale nic. Uz ale asi 3ti tyden me hodne boli v podbrisku a mam strasne moc citlive bradavky, ze se nemuzu ani oblect. Vcera jsem si delala teho.test, ale negativni. Miminko bychom si prali. Muzu byt tehotna i kdyz test byl negativni v 33den po posledni menstruaci? Proc mam takove bolesti, kdyz jsem to nikdy nemela? Muj gynekolog mi na to nic nerekl (byla jsem tam pred 4 dny). Jenom to, ze pokud pristi tyden nedostanu menstruaci, tak mi ji vyvola injekci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Existuje více druhů močových těhotenských testů, které se liší v citlivosti. Tzn. od kdy jsou schopny graviditu prokázat. Před injekcí na vyvolání menstruace je vždy nutné graviditu vyloučit. Pokud Váš lékař bude na pochybách , má možnost stanovit těhoteský hormon z krve.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x