Hodnota tsh

Dobrý den paní doktorko. Je mi 25 let, před 3 lety jsem měl hodnotu TSH asi 3,5. Nyní 4,7. V normě to sice je, ale nenaznačuje to počátek problému se štítnou žlázou?? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, začátek problému by to naznačovat mohlo, ale může to být také varianta normy. Doporučovala bych určitě dovyšetřit fT4 a protilátky proti štítné žláze k vyloučení autoimunitního postižení štítné žlázy. Příjemný večer

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x