Hodnota tsh v krvi

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, již po druhé jsem byla na odběrech krve kvůli štítné žláze, vše jsem měla v normálu kromě Tsh - 5,61 to mi vyšlo v těchto hodnotách podruhé. Jenom si nejsem jistá, jestli bych neměla jít i na jiné vyšetření, než jenom na krev? Tímto ale nechci zpochybňovat rozhodnutí pana doktora, který mi řekla, ať přijdu za další 3 měsíce znovu na odběr. Děkuji za odpověď. Hezký den, Adéla

Odpověď odborníka:

Dobry den, postup je správny zatím kontrolní krevni odběr-TSH, fT4, případně protilátky (antiTg, antiTPO). Pak ev. sonografické vyšetření. Zdravím

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: